Kung fu! Marci! :-)

7 éves vagyok,3 éve judozom,fél éve karatézom is. Nagyon szeretem a harcművészeteket. Ezen a héten megyek először a Kungfu Akadémiára. minden héten leírom,hogy mi történik ott velem.

Friss topikok

  • Kisgyörgyné Katica: Marci, kedves barátom! Üdvözöllek blogtulajdonos minőségedben és hatalmas elismeréssel adózom a cs... (2011.02.22. 19:44) Én is egyszer így...

Archívum

Linkblog

Én is egyszer így...

2011.02.17. 16:56 dóczimarci

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kungfumarci.blog.hu/api/trackback/id/tr152668374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kisgyörgyné Katica 2011.02.22. 19:44:41

Marci, kedves barátom! Üdvözöllek blogtulajdonos minőségedben és hatalmas elismeréssel adózom a csodálatosan szép gyakorlatodhoz. Ez ám a férfias sport! Testet,szellemet párhuzamosan edz! Megigérem nagyon hűséges olvasód leszek, bevallom egy három évvel ezelőtti videódat látva - Kölesgolyók Rozsdással - felejthetetlenül megszerettelek. Tudom, az iskola nem csak a munkahelyed, egyik legjobb játszótered is lesz! Öllek, puha-meleg mamás öleléssel:
Katica - a Bolygó vizsla mamija!
süti beállítások módosítása